YHDISTYS

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa, saat ajankohtaista tietoa puistosta, tapahtumista, retkistä ja talkoista. Pääset osallistumaan edullisesti retkille ja mukaan monenlaiseen hauskaan ja hyödylliseen kansallispuistoa tukevaan toimintaan.

Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä Leivonmäen kansallispuistoa tutuksi, järjestää jäsenille ja eri kohderyhmille, kuten koululaisille tai ikäihmisille, retkiä puistoon.

Kunnostamme puistoa niittotalkoissa ja kitkemme lupiineja.

Julkaisemme tarpeen mukaan infomateriaalia puistosta.

Järjestämme retkiä myös muihin kansallispuistoihin ja kiinnostaviin luonto- ja kulttuurikohteisiin.

Teemme monenlaista yhteistyötä Metsähallituksen, Joutsan kunnan,  paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa, jotta kävijät viihtyisivät puistossa.

Olemme mukana valtakunnallisessa Kansallispuistojen ystäväyhdistysten toiminnassa.

Toiminnan tukemiseksi keräämme jäsenmaksua ja myymme sorvattuja linnunpönttöjä.

Hallitus 2020

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Lea-Elina Nikkilä (0400 131826).

Hallituksen jäsenet (suluissa varajäsenet):

• Sirkku Majori,

• (Viola Fredin, rahastonhoitaja)

• Ritva Laitinen, varapj.

• (Risto Nykopp)

• Helena Kaartinen