Retket ja talkoot 2022

Lekyn toimintakausi käynnistyy tänä vuonna lintujen tarkkailun merkeissä Tornien taistossa la 7.5. klo 5-13. Bongausjoukkueemme kaipaa vielä vahvistusta, ja kiinnostuneet voivat ilmoittautua Ilkka Arkiomaalle: ilkka.arkiomaa@kolumbus.fi Kirveslammen luontotornille voi vapaasti tulla myös lyhyemmäksi aikaa seuraamaan siivekkäiden kevätpuuhia ja ihailemaan suomaisemaa.


Kesäkuussa jatkamme vieraslajien torjuntaa lupiinitalkoilla Selänpohjan pysäköintialueen tuntumassa 7.6. klo 9-11. Talkoolaisille luvassa pientä purtavaa, hyötyliikuntaa ja hyvää seuraa!

Metsän laulajaiset pidetään Lintuniemen laavulla 2.7. klo 15. Tule nauttimaan yhteislaulusta Tuulikki Strandenin johdolla!

Heinäkuun Leivonmäki-viikolla 18.-24.7. järjestämme jäsenretken Rutajärvelle ja lisäksi Hannele Korhonen tulee pitämään ilmastonmuutos-aiheisen esitelmän Kotiseututalo Simolaan. Tarkempi aikataulu selviää alkukesästä.

Syksylle on luvassa kiinnostava Heikki Helteen vesilintu-aiheinen esitelmä Joutsan kirjastolla. Päivämäärä on 29.9. ja kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Luo kotisivut ilmaiseksi!